Χρώματα ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ: παράδοση & σύγχρονη τεχνογνωσία για το βάψιμο & τη διακόσμηση

Η εταιρία ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ δραστηροποιείται στην λιανική & χονδρική πώληση χρωμάτων & οικοδομικών υλικών για κατασκευές, ανακαινίσεις εσωτερικών & εξωτερικών χώρων και διακοσμήσεις. Με μεγάλη παράδοση στον κλάδο των οικοδομικών υλικών & εξειδικευμένη εμπειρία στα χρώματα για κάθε τύπο βαψίματος, ο κατάλογος της εταιρίας καλύπτει άνετα όλες τις ανάγκες ενός ιδιώτη ή επαγγελματία. Υψηλή ποιότητα χρωμάτων, διαρκώς ανανεωμένοι κατάλογοι & μοντέρνες ιδέες διακόμησης προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Διαθέτοντας πλούσια παράδοση στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων, η εταιρία ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ αποτελεί οικογενειακή επιχείρηση που στηρίζεται σε μια μακρά πορεία στον χώρο των ελαιοχρωματισμών και γνώρισε την εξέλιξή της με το πρώτο κατάστημα ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ στη Σταυρούπολη το 2010.

Από το 2017, η εταιρία έκανε την επέκτασή της στην ανατολική Θεσσαλονίκη με το νέο κατάστημα ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ στην Κων. Καραμανλή. Βασική αρχή του καταστήματος είναι η προσεγμένη εξυπηρέτηση των πελατών σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, η έμπειρη καθοδήγηση για την κατάλληλη επιλογή χρώματος/διακόσμησης, καθώς η προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς. 

Όλη η ομάδα στα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι έτοιμη να ακούσει με προσοχή τις απαιτήσεις σας & να παρέχει την κατάλληλη επιλογή για τις ανάγκες σας!

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά!

Επικοινωνία

About Us
Αναζητάς το ιδανικό χρώμα για να βάψεις;

ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ

Θέλετε να βάψετε αλλά δεν ξέρετε ποιο χρώμα χρειάζεστε; Τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι εδώ! Ρώτησε κάποιο από τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας ποιο χρώμα είναι το κατάλληλο για την περίπτωσή σας! Ακολουθήστε την καθοδήγησή μας & κάντε τη σωστή επιλογή χρώματος που θα σας δικαιώσει!

Κάλεσε τώρα!
 
Man