Πλαστικά χρώματα

Πλαστικά χρώματα

Πλαστικά χρώματα που προσφέρουν υψηλή καλυπτικότητα, πετυχαίνοντας ιδανικά την απόχρωση που επιθυμείτε στους εσωτερικούς τοίχους σας! Όλα τα πλαστικά χρώματα στα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτουν αντοχή & καλό στρώσιμο εύκολο άπλωμα κατά το πέρασμα με το ρολό. Χάρη στην υψηλή τους ποιότητα επιτρέπουν στην επιφάνεια που περάστηκε με χρώμα να μην κάνει τρεξίματα μέχρι να στεγνώσει.

Ακρυλικά χρώματα

Ακρυλικά χρώματα

Ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας που είναι ιδανικά για να βάψετε όλες τις εξωτερικές επιφάνειες ενός κτιρίου.  Ιδανική εφαρμογή σε επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλο χρησιμοποιώντας πινέλο, πιστόλι βαφής ή ρολό. Όλα τα ακρυλικά χρώματα από τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ διαθέτουν μεγάλη σκληρότητα και καλυπτικότητα προσφέροντας εξαιρετικά υψηλή αντοχή απέναντι σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ατμοσφαιρική ρύπανση.

Αστάρια - Υποστρώματα

Αστάρια – Υποστρώματα

Ακρυλικά χρώματα κατάλληλα για βάψιμο σε εξωτερική τοιχοποιία & εξωτερικές επιφάνειες από σοβά, μπετόν, τούβλο. Διαθέτουν άψογη εφαρμογή με πινέλο, πιστόλι βαφής, ρολό, εξασφαλίζοντας μεγάλη σκληρότητα και καλυπτικότητα με εξαιρετικά υψηλή αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και την ατμοσφαιρική ρύπανση. Όλα τα ακρυλικά χρώματα από τα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ είναι εγκικριμένα & ενδεδειγμένα για μια άριστη εξωτερική χρήση.

Βερνικόχρωμα

Βερνικόχρωμα

Βερνικόχρωμα μεγάλης αντοχής για να βοηθήσετε τις επιφάνειές σας να διατηρήσουν την στιλπνότητα και τις αποχρώσεις τους αναλλοίωτες, αυξάνοντας την προστασία και την ομορφιά τους. Είναι κατάλληλο για όλες τις εσωτερικές ή εξωτερικές μεταλλικές και ξύλινες επιφάνειες. Εφαρμόζει & σχηματίζει ένα σκληρό και ελαστικό τελείωμα, που χαρακτηρίζεται από μεγάλες αντοχές απέναντι σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες, την ατμοσφαιρική ρύπανση ή το πλύσιμο. Εύκολο άπλωμα  και μεγάλη καλυπτικότητα.

Ξυλοπροστασία

Ξυλοπροστασία

Βερνίκια για ξυλοπροστασία απέναντι στις δύσκολες κλιματολογικές συνθήκες ειδικά σε κτιρία κοντά σε θάλασσα, ή σε βόρεια ψυχρά κλίματα. Επαγγελματίες και οικιακοί χρήστες μπορούν να βρουν στα ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΡΦΟΠΟΥΛΟΣ μια πλούσια σειρά χρωμάτων για προστασία του ξύλου που χαρίζουν αυξημένη διάρκεια ζωής για μεγάλο διάστημα και υψηλού επιπέδου αδιαβροχοποίηση. Είναι ιδανικά για εσωτερική και εξωτερική συντήρηση και προστασία των ξύλινων επιφανειών.

Βερνίκια πέτρας

Βερνίκι πέτρας

Βερνίκια πέτρας που ενδείκνυνται τόσο για εσωτερική, όσο και εξωτερική χρήση προσφέροντας προστασία και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα. Το βερνίκι πέτρας διακοσμεί πορώδη φυσικά υλικά, όπως πέτρες φυσικές, πυρότουβλα, τσιμέντο, πέτρες τεχνητές, κεραμίδια, τούβλα διακοσμητικά, πορόλιθους, αποδίδοντας μια μοναδική διακοσμητική ιδέα. Παράλληλα, η εφαρμογή του αποτρέπει την ανάπτυξη μούχλας, θωρακίζοντας με υψηλή αντοχή τις επιφάνειες απέναντι στις αλλαγές των καιρικών συνθηκών και το κιτρίνισμα από τη φυσική φθορά.

Ενεργειακά χρώματα και μονωτικά

Ενεργειακά χρώματα & μονωτικά

Ενεργειακά χρώματα & μονωτικά που εφαρμόζουν άριστα κρατώντας τη ζέστη έξω από το σπίτι το καλοκαίρι και αποτρέποντας την να διαφύγει στο εξωτερικό περιβάλλον το χειμώνα. Συντελούν στην εξοικονόμηση χρημάτων από τα έξοδα ψύξης – θέρμανσης, δημιουργώντας ένα πιο φιλικό κλίμα για τον καταναλωτή. Αποτελούν πλέον βασική επιλογή στη θερμομόνωση των κτιρίων, καθώς χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κόστος, παρέχουν σημαντικά οφέλη σε μία κατοικία, συμβαδίζοντας παράλληλα και με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στόκοι - κονιάματα

Στόκοι – κονιάματα

Στόκοι σπατουλαρίσματος & κονιάματα για εξομάλυνση και προετοιμασία επιφανειών τοίχου που πρόκειται να καλυφθούν με βαφή. Άριστης ποιότητας σύνθεση που είναι κατάλληλη για εφαρμογή πάνω σε επιφάνειες σοβά ή σκυροδέματος. Εξαιρετικές λύσεις που αντικαθιστούν λαδόστοκους και άλλα παρόμοια υλικά.

Χρώματα για όλες τις χρήσεις